FUCK YOU

ibland vill jag bara be hela världen att dra någonstans. ingen förstår. hur mycket man ändå förklarar så förstår de inte.

pallar inte hur glad jag har varit idag, haha. längtar dock tills imorgon, speciellt imorgon bitti, hah, inte många som förstår, det är meningen liksom.. men nu ska jag gå och chiiiiiiillla järnet. puuuuuuuuuuuuss

ALDRIG LÄTT ATT VÄLJA

efter mycket om och men så har jag nog valt mitt gymnasium som jag kommer tillbringa tre år till på.. känns ändå förjäkla jobbigt att veta att vi bara har en termin kvar med 1.9.2. v.


REMEMBER WHEN?

Remember when you were a little girl and wanted to become this popstar, that was your biggest dream. You wrote your own songs, practiced infront of the mirror. Remember when you thought that your parents were the coolest persons in the world? Remember when you came to kindergarden everyday and all of your bestfriends came up to you and wanted to play with dolls? Remember when your older sister was the person that always kept you safe? Remember how you were dreaming about getting married and have princess wedding? Remember those saturdays mornings when you sat in the couch and looked on Disney? Remember when you fell on the ground and hit your knee, so it started to bleed, then your mom blew on it and the pain did not excist anymore? Remember how nervous you were to start school, but mom and dad said everything would be the same as kindergarden? Remember when it were friday and you had to wait until monday to see your best friends, that was the worst thing in the world? But then you grew up and found other dreams. Your dream about being a popstar did not excist anymore, your parents became your biggest enemies, your older sister was not the one that kept you safe? Everything changed when you started to listen too other people and what they had to say. Never change, always be yourself.

/Written by me, Linn..


SPOLA TILLBAKA TIDEN, BARA FÖR ETT ÖGONBLICK

Jennifer har laddat upp bilder från göteborgs resan som vi gjorde i 6:an. Bilderna som jag faktiskt aldrig har sett, men bilder som betyder sjukt mycket för mig. För även om jag verkligen älskar min klass, så finns det stunder som jag saknar förra klassen.. Speciellt tjejerna, vänskapen som vi hade.
Vår vänskap var väldigt konstig, men ändå oslagsbar. Vi kunde bråka, men efter tio minuter så var vi vänner igen. Alla var vänner med alla, alla stötta en.. Det är inte samma sätt längre.. Jag är glad att jag fick med mig Saga, Melinda och Christina från månsabo, nästan överlycklig. Men att jag fortfarande håller kontakten med alla är guldvärt.. Även fast det kanske inte är på samma sätt.
Jag älskar er tjejer..

I CLOSE MY EYES AND I PRAY


Så sjukt fin låt, tårögd..

I'M FEELING ALIVE

Denna veckan har varit så sjukt bra så att man inte kan förklara det med ord. Idag så på mentorsmötet så höll melinda på med sitt joel och sånt, jag och matilda skratta som vanligt och kerstin skällde på oss.. Mer än så kan man ju inte begära, eller hur? Skulle egentligen med på bio idag med saga, melinda och christina, lite ändrade planer, mest för att jag knappt har några pengar. Stack hem till Sara efter skolan, dock innan det så hade vi snöbollskrig. Blev mulad också av sebbe. Ringde dock Saga och berätta världens bästa sak, så jäkla AWESOME! Snart första advent, mysigt.. Nej, nu blev detta inlägget lite för långt, jajaj, läs det eller inte.  Love u girlss.

Saknar sommaren lite faktiskt..

ALLTID DU.


Min största rädsla är att någon gång förlora dig, igen..
Det vill jag inte, för du är en utav de bästa människorna i världen.
Ingen är som dig, ingen.
Jag skulle aldrig göra något som riskerade vår vänskap.
jag älskar dig

SVAR

Du som skrev "vem ska ha tjejkvällen".
Ingen tjejkväll direkt så utan vi ska på bio. :]

I'M NOT AFRAID

Tjejkväll imorgon? Om man räknar Erik och Jack som tjejer, så ja! Taggar som fan.

WE ARE WHO WE ARE

Tired of being sorry


I WAS BORN TO MAKE YOU HAPPY

Skolan idag var faktiskt väldigt bra, matteprovet gick dock sådär. Tyska provet gick dock bättre. Nu är jag duktigt trött så funderar på att ta en liten liten siesta, låter bra va? Tycker det ja, puss.


THE WORLDS GREATEST

Ingen förstår sig på mig som du och tur är väl det? Även om vi bråkar så är du fortfarande en utav dem bästa i mitt liv. Även fast jag ogillar att du har facebook och leker cool varje dag med att du har ungefär 30 vänner. Men att se dig lycklig är det bästa jag vet. Jag vet att jag kanske inte alltid är så snäll. Att jag kanske inte beter mig så bra, det får du bara leva med. Ingen är perfekt, fast det vet du nog redan. Tack för allt, finns inte många i världen som är som dig. Finns inte fler ord som kommer ut om hur bra du är. Men hoppas du vet det, för det är du. Tvivla aldrig på det, okej?

Jag älskar dig mamma ♥


THEY ASK ABOUT YOU WHEREVER I GO

i'm leaving for good. i don't want my life to be like this.
like a mess, that's not me. thought i could trust you, well, can i?
because, you don't show me. i'm happy, are you? when you know, tell me.

The most amazing persons in the world, my friends, iloveu. ♥

 


AND LET IT SHINE

Halvbra dag idag faktiskt, inte så dålig iallafall. Boxningen var ju lätt bäst, med matilda så blir allt bra. Fast med alla superduper bra vänner så blir allting bra, hah. På spåret imorse så satt melinda bara och snacka om någon rasmus, om hur snygg han var och sånt, måste bara älska den människan. Nej, nu måste jag kolla över tyskan, matteprov imorgon, kan absolut ingenting, därför får det gå som det går. xoxo


FIREWORK

Sitter och pratar med Melinda i telefonen, hon är inte riktigt normal, men det är inte jag heller. Men jag får inte orgasm i telefonen iallafall. Hon sitter här "åhh kolla hans mage" och allt sånt och just sa hon "aahhh, han har tele2". Annars då? Jo, det är väl helt superduper toppen bra. Lite trött och lite hungrig, men jag överlever. Mamma och pappa kommer väl snart hem också.

Och nu ringer Saga mig, fullt upp har man med telefonerna här. Så nu ska hon berätta något viktigt, fast hon är en tönt, hihi. Fast det var lite snusk hon berättar om, dildosnackarna ni vet hihi.

Nej, nu måste jag avsluta detta meningslösa inlägg. Ni behöver inte läsa om ni inte vill.
PUSS

22 NOVEMBER

Finns inte ord för hur bra jag mår och har mått på sistone. Hur folket runt omkring mig verkligen gör så att jag mår bra. På sistone har jag även sett hur mycket jag behöver mina vänner, mina underbara vänner. Det enda negativa är att jag var sjuk idag och att jag kanske inte kommer imorgon heller. Men annars så leker livet.
HJÄRTA TILL ALLA ER

THIHI

Jag tycker att Saga är en utav de finaste människorna i världen. 

 


AND SHE WILL BE LOVED

Tackar alla fina vänner för idag, riktigt roligt. Finns inga som är som er. LOVE

CAN WE GO BACK TO THE 7TH GRADE?

Idag är det den 20 november. Om ungefär 7 månader så slutar jag nian. Alla har börjat kolla på gymnasium. Även jag. Men. Ska man vara nervös redan nu. Det börjar kännas på riktigt nu. Det börjar kännas att jag går i nian. Det börjar kännas att vår klass snart splittras. Finns stunder då man blundar för verkligheten. Men. Det kan man inte göra hela tiden. Någon gång så måste man öppna sina ögon. Åh. Gör ont i hjärtat. Gör riktigt ont att veta att man ska lämna er. 1.9.2. Finns ingen som är som er. För ni är så knäppa. Men ändå. Så jäkla bäst. Vi är speciella. Men. Ändå som en stor familj. Ni. Ni som går i sjuan. Ni som går i åttan. Ta vara på det. Det går så snabbt. Man hinner blinka. Sen är det förbi. Även om det är sju månader kvar. Så. Tackar jag för min tid. Med er.

3.7
3.8
1.9.2. (3.9)

-

Skolan var grymt bra idag.. Speciellt när jag, jessica, saga och christina sitter i biblioteket på lunchrasten. När jessica och jag skratta åt varandra. äsch, pallar inte hur normala vi är. LOVE

hjärta

Saga Christiansdotter

Det är helt sjukt hur länge jag har känt dig. Snart 10 år, gått i samma klass vartenda år också. Att vi ska splittras efter sommaren känns väldigt tungt, för du är en sån person som förstår mig. Bara några få som gör det. Jag ber om ursäkt att jag kanske fortfarande gör dig besviken ibland, det är inte meningen. Men du? Jag släpper dig aldrig, tro aldrig att du förlorar mig, för när du förlorar mig så är det du som släpper min hand. Det finns en sak som jag hatar och det är när du gråter, du gör det inte alls ofta, men när du gör det så känns det som en kniv i hjärtat. Som i måndags, ville hjälpa dig, men kunde ju inte. Du är en utav mina bästa vänner, det har alltid varit du, du är ju min barndomsvän, eller hur? Dem bästa minnena jag har är ju med dig, när vi kolla på bio, kommer du ihåg Mr. Beans semester? När du skratta och alla kolla på dig. Alla gånger jag har sovit hos dig, när vi skulle "dygna" men du somna vid 2-tiden.
Låt aldrig någon tro att du inte är bra, för du är helt jäkla otroligt bra.
Min fina vän som jag älskar att prata snusk med (!)
Jag älskar dig till pluto och tillbaka.
/Linn


DU ÄR INTE VÄRD MINA TÅRAR

Så in i helvetes trött på vissa människor.. Fast tänker faktiskt inte ta ut det på bloggen!

Min dag har varit grymt bra, för några timmar sen åkte jag, rebecca, patricia, mamma och pappa in till landskrona och bowla. Vem tror ni vinner om inte jag? hehe, ska inte skryta. Efter det blev det en sväng in på coop forum där jag, min syster och patricia fick bestämma vad vi skulle äta idag. Vi valde såklart tacos, nu väntar vi bara på att föräldrarna ska komma hem så att vi kan få äta. Sen ska jag sätta mig ner och plugga på musiken, ser inte framemot det precis. Jersey shore ikväll iallafall, jag älskar snooki haha. :) xoxo

Tack för igår Oskar, Sara och Sebbe, väldigt trevligt! :]

HELT OKEJIGT

Sitter hos Sebbe nu med Sara. Väntar på att oskar ska komma, sen ska vi hyra film, myysigt. Aja, hörs när vi hörs.

DON'T FORGET


Förlåt om jag fortfarande gör så att du tvivlar på mig.
Det är inte meningen, jag ska sluta, jag lovar.
Det finns ingen som är som dig, ingen.
Tro inte att dem andra är bättre än dig, för det är dem inte.
You are the one that i can't live without.
Jag älskar dig boo-boo, extremt mycket.

NO ONE IS LIKE YOU

Jag vet att jag har gjort mina fel, jag är inte perfekt. Jag försöker lösa allt. Hoppas du ser det.

Läste Sagas blogg just, blev tagen på sängen som man brukar säga. På bara en minut blev jag väldigt illamående, mest för att jag har klantat mig igen. Jag ber om ursäkt om jag har svikit er igen, åh.. Jag lovar att bättra mig, okej? För om det finns någon jag älskar att vara med så är det med er. Ni är som mig, min personlighet. Jag vill kunna vara omogen men ändå vara mogen. Okej? Förlåt, okej? Jag älskar er, alla, ni är underbara.

Min kväll igår var underbar. Skratta hela tiden, speciellt när jag berätta för Saga och alla att min syster hade fått sin present. Fick lite panik för jag tror att erik och dem trodde att jag bara prata om sex hela tiden, hahah. :$
Tack för kvällen.
Idag blir det biiio.

INGEN RUBRIK

Borde sova men kan seriöst inte. Har nog aldrig haft såhär många tankar i mitt huvud.
Sista cupen idag med hela laget, finner inga ord för det.
Finner inga ord för hela saken.
På onsdag är sista gången hela laget är samlat.
Det enda jag kan säga just nu är att
jag älskar er.

E.T

Asså ibland blir jag nästan stolt över mig själv för att jag är så dum i huvudet. Råkade nog radera jonas brothers bilderna sen konserten 2008, fuck my life.

Men, en annan sak.
Jag tror att jag är lite unik, tror inte det är många som ser ut som en alien, inte för att man vill se ut som det, men vafan, jag bad inte att födas som en alien. NJUT.
P.S. ni kanske blir lite skrämda, ehehehe

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD



5 november

Blogga är tråkigt, men ändå sitter jag här.
Jag har inte haft något liv på lovet.
Det är cup imorgon, jag är nervös.
Det är cup imorgon och vi kommer möta det andra sbk laget.
Det kommer inte bli roligt.
Lovet är slut.
Saknar mina vänner.
Men allt som allt.
JAG ÄR LYCKLIG

TACK

Svalövs f-95.
Tack för allt, tack för att ni var ni. Fem år med er, ni blev som en familj för mig.
Många fortsätter ja, men vissa slutar och även om många fortsätter så kommer vi inte vara f-95 igen.
Glöm aldrig hur viktiga ni har varit för mig, hur bra ni är, ni är guldvärda, varenda en av er.
Känns på ett sätt tomt, på ett sätt ledsamt, ett sätt deppigt.
Att inte kunna få åka till Skadevi eller Örebro igen känns riktigt tråkigt.
Jag älskar er!


TAGGA FREDAG

Jag taggar fredag som fan, för vet ni?
DÅ HAR NYA J.O.N.A.S premiär på disney channel, och nu är dem i Los Angeles.

the most amazing band in the world.

DU ÄR SAKNAD

"Vanlig dag, går till skolan. Åker hem vid 12-tiden, mamma och pappa åker iväg. Ville följa med, var nog bäst att stanna hemma tänkte jag. Ringer pappa på mobiltelefonen, hör hur du andas i bakgrunden, jobbigt att höra det, hur du fick anstränga dig för att andas. Jag blundar, försöker vakna upp från denna dröm, denna hemska mardröm. Medans jag blundar fäller jag några tårar, för dig, inte för någon annan. När jag blundar så tänker jag igenom allt, hur du kan ha gått från att du mår bra till att du mår sämst, till att ligga på bottnen av flaskan. Det går så snabbt, 1-2 dagar, sen är du där nere på bottnen. Jag blundar hela tiden, det slutar med att jag somnar. Medans jag sov tog du ditt sista andetag, ditt sista andetag för alltid. Pappa väcker mig vid 4-tiden, jag har trott att allt är en dröm, det är det inte. Nästa dag så har det fortfarande inte slått mig att du är borta. Det tog mig flera månader att veta att du aldrig mer kommer ringa, aldrig mer komma ringa på julaftonskvällen och säga "hej det är tomten" i telefonen, även om vi aldrig trodde på dig. Men egentligen är du inte borta, du finns här, du är med oss, du är med i varje andetag som vi andas. Someones watching over us. Första november idag, 31 månader sedan. Jag saknar dig, jag saknar ditt skratt & ditt leénde, vi saknar dig! Utan dig här är det inte samma värld. Jag älskar dig, hoppas du har det bra i himlen med alla änglar. Now you belong to heaven, and the stars spell out your name."


LEV I NUET

Var inte rädd för morgondagen eller beklaga det förflutna, lev för det som är nu och se aldrig tillbaka.

RSS 2.0