MIN TUR ATT SÄGA HUR JAG SÄGER

Min dag har varit bra, extremt bra, dock nu på slutet så blev så jäkla irriterad. Liksom, åh, fattar inte varför folk måste förstöra för andra, kan inte vi få ha kul, kan inte vi få göra saker? Liksom, lägg ner det med detsamma, du kommer inte komma någonstans i framtiden! Så arg, stick!

- Nu kommer jennipher, puss.


TACK

Tack Saga för gårdagen, hade riktigt roligt! <3

YOU ARE MY SUPERSTAR

Okej, min dag, gah, så sliten och så trött, så jag kollade faktiskt på camp rock 2 och slumrade till i soffan. Sara har också smittat mig som fan, så jag börjar bli riktigt förkyld, ahhh, tack sara, ahnej, nu ska jag inte vara elak, hehe. Okej, jersey shore ikväll, jag längtar så jäkla mycket! Musiken imorgon ska också bli rätt rolig. Men, nej, nu ska jag ner och försöka lära mig låten utantill på gitarr. xoxo

YOU ARE MY SUPERSTAR

Okej, min dag, gah, så sliten och så trött, så jag kollade faktiskt på camp rock 2 och slumrade till i soffan. Sara har också smittat mig som fan, så jag börjar bli riktigt förkyld, ahhh, tack sara, ahnej, nu ska jag inte vara elak, hehe. Okej, jersey shore ikväll, jag längtar så jäkla mycket! Musiken imorgon ska också bli rätt rolig. Men, nej, nu ska jag ner och försöka lära mig låten utantill på gitarr. xoxo

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Kan verkligen säga att jag hade en utav de bästa kvällarna igår på länge. Var ett tag sen jag mådde så bra, grymt roligt! Tack så hemskt mycket Sara för allt, det kanske blev lite utflippat då och då, fast när man tittar tillbaka på det så går det bara att skratta. Skratt, tårar och ännu mer skratt, gah, går inte förklara med ord hur bra det var! Tack alla som var där, det kunde verkligen inte bli mycket bättre.

Sov sen hos Sebbe, eller sov och sov, sov inte så värst mycket men ändå. Sara skämde ut sig lite, haha, aww, så gullig! Men ja, nu är jag hemma, snart kommer mormor. Sen ska jag sova och ikväll är det JERSEY SHORE! 
xoxo 

SÄG TILL NÄR JAG SKA BÖRJA TRO PÅ DIG IGEN

Imorgon så åker jag och Saga till center syd, handlar lite, sen hem till Sagas farmor för att fixa oss, sen blir det fest hos Sara! Can't wait, så hur laddar vi upp idag då? Jo vi lyssnar på jonas brothers, fniss! Nej, nu ska jag kolla på o.c, puss!

YOU ARE THE NAME OF THE GAME

Försöker reda ut saker, försöker förstå vissa saker. Trött på människor som vill att allt ska gå deras väg, liksom jag har också ett liv? Jag behöver inte göra vad du gör, utan jag har mina egna vänner. Men ja, vi hörs när vi hörs igen.

I WILL BE THERE

Idag var det en sån dag då jag tyckte synd om dig, en sån dag då jag visste att du behövde någon. Jag kände att jag behövde säga det till dig, det jag sa på ma/no. Jag tänkte skriva en text om hur vissa kan vara helt dumma i huvudet, men det tänker jag inte göra, för jag tänker inte sjunka så lågt!
Om livet rasar ner och om ingen finns till hands så kan jag lova dig
att jag kommer vara där och ta balans.
Sanna, du är bra, världens toppentjej, glöm aldrig det.

SANNA OCH MINELA

Ni är dem bästa någonsin, tack för allt.

TACK FÖR ALLT DU GÖR.

Kom just hem från träningen, satt vid rondellen med minela och vänta på min pappa. Tack för allt du gör minela, du är en utav de bästa människorna på jorden. Jag vet att jag kan vara jobbig, förlåt för det. Du, jag och Sanna forever? Jag älskar dig vännen!

INGEN BRA DAG.

Dagen blev annorlunda, och på bara några sekunder så förvandlades mitt glada humör till en rätt ledsam, rädd och osäker Linn. Blev ingen tandläkare idag, ingen skola heller för den delen. Åkte till sjukhuset, varför tänker jag inte ta här, inget allvarligt och det handlade inte om mig. Kom hem just, är extremt trött i huvudet, har varit en lång dag. Så kände inte alls för att träna idag. Måste tacka Sanna och Sara för allt också, jag älskar er! Hoppas ni får en bra kväll, vi hörs snart igen! KRAM

AWAKE

Jag vaknade för 10 minuter sen, måste bara säga att det är så jäkla skönt med sovmorgon! Om en halvtimme så hämtar min farmor mig så ska vi köra till helsingborg, egentligen så hatar jag tandläkaren, men börjar bli van nu eftersom jag är där så ofta. Förr hade jag också stora förhoppningar på att jag skulle få ta av den, fast har slutat med det med. Nu sitter jag iaf och lyssnar på jonas brothers, hoppas ni får en mega bra dag! KRAM


PALLAR INTE, STÄNGER AV.

Orkar inte sitta vid datorn mer, orkar inte att mitt internet stänger av sig 24/7, så nu ska jag kolla på ULLARED, PUSS.

LET US DIE YOUNG OR LET US LIVE FOREVER.

På bara ett ögonblick så blev jag sådär jätteglad, men ändå fortfarande trött i huvudet, yr, allt! Känner mig sjuk, fast är ändå inte det, inte lätt när det är svårt. Bestämde mig för en sak nu ikväll också, en sak som ska förändra mitt liv förhoppningsvis, det kommer bli bra, det kommer det, det har jag bestämt! Shiet, vad jag bloggar nuförtiden, dock helt onödiga inlägg, men ja, ändå! Bloggar sen igen, men annars ha en bra kväll!


CAN YOU HEAR ME?

Efter skolan åkte jag inte till landskrona, lämnade prao-lappen, så nu är det bestämt, jag kommer praoa på Bokia v.43! Ska bli helt okej, har ju praoat på dagis annars, så ska bli rätt skönt att slippa det! Försöker också hitta när man kan besöka Jensen, där jag helst vill gå nästa höst, elin ska nog också söka dit. Skolan var annars inte så dålig idag, helt okej faktiskt. Hoppas ni har haft en toppendag, KRAM!

TOOK A WHILE FOR ME TO SEE.

Jag vakna halv 8, skulle egentligen ta bussen 8, bra linn (y)
Men mamma ska ändå ner vid halv 9 så får skjuts då, helt okej. Har fortfarande riktigt ont i mina fötter, fortfarande lite yr och tröttheten sitter kvar, men ändå rätt glad idag. Skola idag, ska försöka prata med Rickard om att byta musikgrupp igen. Ska nog sluta lite tidigare också för ska in till landskrona och lämna min praolapp på bokia, ja, jag ska praoa på bokia! Men nu tänker jag gå och borsta tänderna, hörs sen. KRAM

MEST SÅ ATT DU INTE GLÖMMER!

Tänkte också bara skriva en extra sak till Sara, så att hon inte glömmer!
DET ÄR JERSEY SHORE KLOCKAN 22.00 PÅ MTV, JA JAG SA MTV, ÄNNU EN GÅNG, DET ÄR PÅ MTV JA!
puss

HUR JAG MÅR?

Hur jag mår idag, jo, det är väl sådär. Trött, besviken, yr, men ändå en smula glad. Dålig dag skulle jag nog kalla det, matchen, ja den gick som den gick. Men tjejer, i mina ögon så är ni vinnare! Trött som stryk, har även fått riktigt ont i mina fötter eftersom jag inte har några inlägg i skorna. Somna i soffan innan framför "Dexters labratorium", eller något. Men nu ska jag snart tvätta mitt hår, sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på O.C. Vid 22.00 så är det JERSEY SHORE. Men, ja, hoppas ni får en bra kväll, det ska jag försöka ha. KRAM

WHAT I WANT RIGHT NOW


Även om jag inte ville ha den från början så vill jag ha den nu, hatar dock att Marissa inte är med i den. Gah, ja, jag är liiiiiiteeee beroende! O.C all the way!


MATCH IDAG, TAGGA!


A-M-A-Z-I-N-G

Svalövs Bk f94-97.
Jag vill mest tacka er, för exakt allt ni gör. Jag är så glad att jag fick en andra chans, när jag tänker tillbaka nu, så kan jag inte förstå, hur jag kunde lämna er i vintras, och jag ber om ursäkt över att jag gjorde det. Lite mer än 4 och ett halvt år med er, kommer nog aldrig glömma första träningen med er, och vad jag kände efteråt. Jag kände typ "yes, jag måste börja på fotboll, måste!" Sen blev mina minnen med er fler och fler, alla cuper, exakt alla träningar. För träningarna, det är nog det roligaste jag vet! Men skadevi och örebro, det är nog minnen jag aldrig glömmer, har nog aldrig mått så bra som jag mådde då. Jag tror att man kan säga att vi är som en stor familj, för det är så jag känner det. Jag hoppas verkligen på fler minnen med er, fler år med er, för det finns inga bättre än er. Svalövs Bk f94-97, ni är riktigt bra!

YOU CAN LET GO

Åkte till torp innan idag, på bussen träffade jag ida och hannah, så dem var jag med. Gah, ni 2 är helt sjukt underbara, älskar att ha vänner som man kan vara en själv med! Eller som ida sa "jag vill kunna gå här bak och vara mig själv istället för att gå där och vara stel!". Matchen slutade 2-2, sen tog vi bussen hem. När jag kom hem städade jag lite, tråkigt, men det behövdes. Nu sitter jag här, ska snart baka en kladdkaka, sen blir det lördagsmys framför tv:n. Té, kladdkaka och O.C, kan inte bli så mycket bättre? Nej, tror inte det heller, hoppas ni får en fin kväll!

BRA UPPDATERING?

Bara för att min kära vän Minela klagar på mig för att jag aldrig uppdaterar så ska jag faktiskt uppdatera nu. Hela helgen var jag borta, så väl mest därför varför uppdateringen blev som den blev. Men kan väl säga att jag har haft en underbar helg, behövde verkligen detta.

Minela, Sanna & Elin
Tack för allt ni gör, tack för allt ni har gjort. Vad ni betyder för mig är helt svårt att berätta, men ni betyder så sjukt mycket. Vet inte vad jag skulle gjort utan er, än en gång, tack för allt. Exakt allt! Jag älskar er, ni är magiskt underbara.

HOS BÄSTA

Sitter hos Sanna, hon duschar så då passar jag på att sitta vid datorn. Vi ska snart på bio, men först måste vi fixa oss. Tog bussen hit innan, kuuuuuuul, eller nej. Men typ alla är så himla tråkiga, ingen vill kolla på bio med oss, dålig stil, hehe. Men nej, nu ska jag tönta mig med disney låtarna på sannas spotify!

GRATTIS DANIELLA, 15 IDAG! ♥

Gårdagen, den var helt otroligt bra. Skolan var först, syslöjden var nog bäst, med midde och sebbe. Sen fick jag sluta tidigare, åkte hem, åkte till center syd och sen hem igen. Byta kläder sen åkte jag ner till Sara, där även amelie var. Vi gick och handla presenter till Danni, sen gick vi hem till henne. Det blev en massa skratt, finns inte ord för er, ni är så bra! Så tack alla för gårdagen.

ETT EXTRA STORT GRATTIS TILL DANIELLA.


orkar inte.

Okej, tänkte egentligen först skriva om hur jag hade det igår. Men måste först förklara lite, måste skriva av mig lite.

Jag är inte sådär jätteglad längre, det händer saker, ja det kan va mitt fel ibland, men om ni tvingar mig att säga sanningen, då säger jag den. För ska jag bara stå och ljuga er rakt upp i ansiktet? Nej, det tycker jag inte, så om jag säger sanningen, varför blir ni så sura då? Sen en sak till, detta med "du är med sanna igen" eller "palla att du har börjat va så mycket med sanna igen", liksom åhh?! Vi är tillbaks på ruta ett, jag och sanna har nog bråkat hundratals gånger, men vet ni? Om jag nu är med henne, borde ni inte vara glada för min skull? Om jag är lycklig, borde ni inte vara glad över det? För jag är lycklig när jag är med sanna, hon förstår mig, hon tar mig som jag är. Jag har gjort många misstag i mitt liv, men, man lär sig av sina misstag.

Awesome

DITT LIV
Vad heter du? - linn
I mellannamn då? - anna & antoina
Vart bor du? - ja, världens minsta håla typ
Trivs du där? - både ja och nej, men jo, okej, jag trivs här.
Brukar du läsa horoskop? - händer fast inte alls ofta
Har du körkort? - nepp, inte än.
Äger du några converseskor? - jadå, fast använder bara dem hemma.
Favoritdjur? - just nu? isf pingvin, panda, koala
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder, tuggummi, bio, o.c.
Senaste konserten? - längesen, men 28 juni, jonas brothers och avril lavigne.
Festar du? - nej.
Sprit, cider, vin eller öl? - cider all the way.
Brukar du bli för full? - nejdå
Antal kuddar i sängen? - 2
Kan du baka bullar? - kan kan jag väl.
Bläck eller blyerts? - helst blyerts
Mc donald's eller burger king? - DONKEN
Är du allergisk mot något? - nej
Äger du ett busskort? - yes
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - röd
Vad åt du till frukost? - inget
Hur ser du ut idag? - jeans, tröja och kofta.
Nästa mål i ditt liv? - flytta ifrån svalöv och leva livet!
Vad såg du senast på tv? - fångarna på fortet och O.C
Hur svarar du i mobilen? - hej, hej det är linn.
Vem ringde du senast? - Sanna
Antal timmar sömn inatt? - 8 timmar, ändå så jäkla trött
Sov du ensam? - ja
Vad innehåller din favoritnattmacka? - ahah äter aldrig nattmacka, men isf ost?!

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng:  jag
Såg dig gråta: oj, mamma tror jag.
Fick dig att gråta:  en person
Du gick på bio med: sanna tror jag
Du gick på stan med: sara
Skällde på dig: hmm, ingen aning.
Skickade ett e-mail till dig: någon som sålde strumpor?

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - klart jag har
Bråkat med ditt husdjur? - nej, faktiskt inte
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - haha, faktiskt.

SAKER

Tar du droger? - never
Dricker du?- det beror på vad
Vad är du mest rädd för? - just nu? då är det att förlora personer som jag verkligen älskar!
Vart vill du gifta dig? - på en strand utomlands, palla sverige?
Vad hatar du verkligen? - vänner som sviker och falska 24/7
Har du varit kär? - ja
Har du ett jobb? -  nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja, fast mest bara mina vänner
Är du ett hälsofreak? - nä inte direkt

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - ja..
Är du ensam nu? - ja
Några piercings/tatueringar? - nej, men ska tatuera mig, har jag bestämt!
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - jonas brothers låtar.
Vill du gifta dig? - ja, det vill jag.
Vill du ha barn? - ja, fast bara 1 tror jag.

FAVORIT
Rum i huset? - vardagsrummet tror jag.
Typ av musik? - ja, allt?!
Månad? - vinter månaderna tror jag.

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - ja
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - nej
Sagt "jag älskar dig"? - ja
Träffat nån ny person? - tror inte det
Saknat någon? - ja
kramat någon? - ja
Kysst någon? - nej
Haft sex? - nej

SENASTE

Låt du hörde: your biggest fan - jonas brothers
Film du såg: dear john, you just gotta love it!
Drink du köpte:  fanta
Mat du åt: soppa, ue.
Gången du åt en 7-Eleven korv: haha, har aldrig ätit det.
människa du slog: vet inte, brukar inte slåss xd
längsta bussresa? - skövde, skadevi.

glöm ALDRIG hur bra DU är.

Jag mår inte bra utan dig, det är något som är fel om du inte är med. Vi har glidit isär, men det gör väl alla? Töntpower, gah, jag saknar dig så extremt mycket så att det inte finns ord för det. Vad hände med oss? Allt var ju så bra? Men även om vi har glidit isär, så vill jag mer än gärna får tillbaka kontakten. För du var en utav mina bästavänner! Glöm aldrig hur bra du är, aldrig någonsin Angelika Clausen!

KAN INTE DIREKT FÖRKLARA HUR JAG KÄNNER.

Har inte bloggat på ett tag, men orkar inte. Men gör det mest idag för att jag inte har några andra saker att göra. Skolan, ja den rullar väl på. Är väldigt glad över att jag har hittat tillbaka till elin och sanna, för det är där jag hör hemma tror jag. Försöker mig hålla undan vissa människor, försöker att hålla mig undan konflikter, för jag vill inte ha det som i vintras. Men idag var jag rätt irriterad på vissa människor, liksom väx upp? Det är inte meningen att vara helt jäkla trött i huvudet efter skolan? Ja, allt för mig denna gången.

Sanna och Elin. (L)

RSS 2.0