INGEN BRYR SIG OM ER

Folk borde hålla käften när dem inte vet vad som har hänt... True story!

13 MAJ

Min dag har varit bra, eller sådär, varit irriterad på det mesta. Men ja. Hemkunskapen var den roligaste lektionen och när jag fick reda på att jag nog skulle höja mig så blev allting lite bättre. Kom hem och nu sitter jag och skriver på NO inlämningen. Är snart klar och ska snart skicka iväg den till Anna. Förresten så kom ju Sverige vidare till ishockey final idag, fyfan vad härligt!

Nästa vecka kommer vara rätt lugn, begravning på onsdag, men det är väl allt. 
_________________________________________________________________________
Åtta dagar utan dig, vi saknar dig, fastän vi vet att du har det bättre. Vila i frid!

PINSAMT

Har just kommit hem från en mycket minnesvärd fotbollsmatch. Har aldrig varit så nervös innan, har aldrig velat gråta så mycket innan, har aldrig velat skratta så mycket innan.. Landskrona mot HIF. Vi alla vet hur matchen sluta.

Men, jag loggar in på facebook och ser alla äckliga HIF:are skriva överallt att HIF är bäst och Bois är äckligt och sånt. Men, snälla, är det allt ni kan säga? Visst fine, Bois förlora, tråkigt men sant. Palla såna äckliga små p12:or.

Men Bois är och kommer alltid förbli mitt favoritlag. I med och motgång, forza randigt!

Men, detta är bara till er HIF:are. GRATTIS SÅ JÄKLA MYCKET, SPRING NU RUNT OCH DRICK CHAMPANGNE, ÖNSKAR ATT JAG KUNDE SÄGA ATT NI VAR VÄRDA DET.

Avslutar detta inlägget med ett godnatt och tack till Saga och Sara för allt..


LISTA

Om dig.

Namn? Linn

ålder? 16

bor? Sverige, Skåne, Svalöv.

födelsedatum? 950410

Har du:

1:rökt? nej!

2:kallat någon bög? ja

3:sagt till dina föräldrar att jag älskar dig? Ja.

4:slått någon? Min syster? annars typ på skoj.

5:rest till många länder? Nej.

6:gått på någon sport? Badminton i ca 3 år sen fotboll i 5 år.

7:långt hår? Nja.. Sådär väl. Vill ha långt dock!

8:sovit i samma säng som en tjej? Ja.

9:husdjur? 2 hundar 1 kanin.

10:sovit ute? Yesbox.

11:någonsin flyttat? Nej!

12:kört moppe? Yes.

13:kört bil? Det med ja.

14:syskon? 3 st.

15:blivit misshandlad någon gång? nope

16:något/några smeknamn? Typ Linnsan? Linkan? Äsch, vet inte, haha.

17:mobil? Stenåldersmobil FTW!

18: har du piercing? Industrial piercing i örat, hell yeah!

19: har du tatuering? Nej, men vill ha snart.

20: många vänner? Sådär. Tillräckligt iallafall.


4 MAJ 2011

Sexorna var och hälsa på idag. Vi nior var egentligen lediga, men som de studen jag och vissa andra är spendera vi några timmar i studieverkstan. Ja. För, tråkigt nog ska någon ha ett Nationellt Prov imorgon. Överskattade saker det där, damn right. Men, inte lönt att börja klaga, för jag kan inte göra något åt det ändå. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på Grey's Anatomy. Hoppas att ni får en fin kväll, kram.
_________________________________________________________________________

Dag in och dag ut, denna tanken inne i mitt huvud lämnar mig aldrig. Men jag vet inte om jag vill att den ska lämna mig, för jag mår bra av det, fast än jag inte borde göra det. Bara att hålla huvudet högt.

There are growing monsters in my mind.


People can't see how i really feel.

2 MAJ 2011

Måndag idag igen. Varför går alltid helgen så snabbt? Ja, det är väl en fråga som jag kommer gå och fundera på länge. Men, back to the topic. Min måndag har inte varit bra, jag har varit irriterad och jag har stört mig på exakt alla. Blir inte bättre av att veta att Nationella är på torsdag och jag blir illamående över att bara tänka på det. Men, iallafall, slutade tidigare idag, åkte in till Eslöv, fixade pass så att även jag kan åka med till Tyskland. 21 dagar kvar, exakt 3 veckor, ohlala. Nu? O.C, kramar till er alla.
_______________________________________________________________________

Kanske finns där en orsak till att jag mår som jag gör. En orsak som bara jag vet om. Måste släppa det, måste sluta tänka på det. Men det är något som säger till mig att det jag gör är bra. This is not good.


1 MAJ 2011

Hej alla goa och glada. På något sätt kände jag bara för att blogga på denna bloggen, det var ju ett tag sen, men here we go.

Veckan som har varit har väl varit väldigt lugn, inte alltför mycket läxor eller prov. Men detta Nationella snacket som alla pratar om 24/7 gör mig grymt orolig. De flesta som känner mig vet att jag är usel på matte, därför måste jag vissa alla att jag kan klara ett matte nationellt prov. UGH! I torsdags höll jag och Sebastian i idrotten, innebandy, jag tyckte inte att det gick bra, men tydligen tyckte Ola det. Huvudsaken är ju att läraren tycker att det gick bra. I torsdags skrev jag också fysikprov, riktigt lätt. Försöka behålla mitt betyg i fysik.

Igår var jag nere hos Amelie med andra härliga vänner. Valborg och en liten rolig fest stod på schemat. Det var väl sådär, eller ja, det var rätt bra. Åkte hem vid 22-tiden ungefär för att jag var trött. Satte igång filmen "Jersey Girl" och såg halva ungefär, sen var jag för trött för att kolla på den så gick och la mig.

Nu sitter jag här med matteboken framför mig, stencilerna ligger bredvid mig i en hög och jag känner mig jäkligt taggad för att försöka klara det där äckliga provet.

Men, det är väl allt för nu. Lovar att börja blogga här mer (paus från bloggplatsen). Hoppas att ni får en himla fin söndag, det ska jag försöka att få. Kram till er alla ♥
_______________________________________________________________________
Something is not right here, i'm doing something wrong.


RSS 2.0