FUCK YOU, HA ETT BRA LIV

Jag vet inte vad jag ska skriva för att folk ska förstå. Men vi gör det enkelt denna gången.

Du är personen som förstörde många år av mitt liv. Många år av osäkerhet. Hoppas de andra kommer på det jag borde ha kommit på för längesedan. Fuck you, ha ett bra liv.


OCH DEM BREVEN SOM SKREVS KOM ALDRIG FRAM

Igår var jag på cup hela dagen, något som var väldigt roligt. Finns det något bättre än att vara omringad med sina bästavänner? Tog bussen hem vid halv 6, sen hamna jag vid datorn och prata med Saga på skype. Tack för gårdagen, tack för att ni är som ni är.

Nu har jag suttit och pluggat i ungefär 3 timmar, skola är överskattat tycker jag. Annars lyssnar jag på musik och ska snart fixa med NO läxan som vi har tills imorgon. Kram.



SAKNAD

Dagar som denna dagen, kvällar som denna kväll, då tänker jag på dig. Vi saknar dig, du finns alltid med mig i hjärtat. 34 månader, i miss you, i miss your smile.

IDIOT

Det är svårt att beskriva allt idag. Det är svårt att beskriva mig idag. För idag känner jag mig inte ens själv, idag är helt fucked up. Igår var en trevlig dag, men kvällen blev mindre. Tack och lov så fanns Jessica och Jonny på skype, tack!

"Känslan jag fick igår var en jobbig känsla, jag bröt ihop inombords."

WHAT THE HELL

Ja, precis så tänkte jag med. Fan vad trött jag blir på vissa människor, hah, pinsamt.

AWESOMENESS

Min skoldag var i sin helhet sjukt bra. Teatern på tyskan var inte att leka med, skratta så att tårarna rann, herregud vad roligt det var. Imorgon är det gymnasium besök, kanske dags att sova snart då? Det börjar bli på riktigt nu.. Jobbigt.

Jobbigt att lämna sina bästa vänner bakom sig, jobbigt att stänga ett gammalt kapitel och börja på ett nytt, jobbigt att komma till en skola där jag inte känner någon. Men ändå så är jag otroligt taggad.

FUCK

Ingen bra avslutning på denna kvällen, vilken huvudvärk jag har alltså. Återkommer imorgon, kram.

SVAR TILL DIG

. om I MISS YOU EVERYDAY:
vad handlar den om? :)

Svar: Boken handlar om en tjej som blir kär i hennes bästaväns kompis. Hon har även haft lite problem med hennes familj, då hennes föräldrar är skilda, men hon har alltid haft en bra balans på livet, men sen när han här "Adrian" (bästa vännens pojkvän) börjar kontakta henne så svackar hon till. Nu kan jag ju inte avslöja mer, men grymt bra bok! :)

I MISS YOU EVERYDAY

Sov alldeles för länge imorse, vilket innebär att jag kommer somna sent ikväll och jag som ska upp klockan 06.00 imorgon, det lär bli lyckat, nja? Jag börjar bli förkyld, så förhoppningsvis blir jag inte sådär jättesjuk så jag måste vara hemma från skolan, för jag har faktiskt längtat till denna veckan.

Tackade även nej till tjejkvällen som är hos Emma om en vecka ungefär, svårt att förklara för ni hade nog inte förstått mig ändå. Men f94-97 jag saknar er jättemycket och jag hoppas att ni får det trevligt. ♥

Nu ska jag gå och läsa min braiga bok, kram på er.

DETTA BLIR BRA!

Eftersom Hannah var en trogen läsare på denna bloggen så gjorde jag henne besviken då jag faktiskt aldrig uppdaterade. Så, bara för att vara riktigt snäll så ska jag börja uppdatera mer på den här bloggen.

Första veckan är avklarad, dock allt vi har snackat om är Nationella Proven, grymt trött på det. Första provet har vi om 3 veckor ungefär, vadå att man är nervös? Fast allt kommer säkert gå bra, matten är man ju dock mest nervös över. Från torsdag till fredag sov jag hos Matilda, vi gjorde matteläxan tillsammans, det tog 5 minuter att göra den, så vi börjar bli väldigt stolta över oss själva hur smarta vi börjar bli. Vi kommer lätt bli godkända på matteprovet!

På lördag eller söndag, kommer faktiskt inte ihåg, men då ska jag hälsa på ett gymnasium också. Det börjar bli på riktigt nu att vi inte kommer tillbaka till Linåker till hösten, men känns ändå rätt skönt att ta ännu ett steg framåt.
För mig så har 2011 börjat otroligt bra, detta blir mitt och vårt år och konstigt nog ser jag framemot skolveckorna framöver? Sista terminen med klassen, jag tar vara på alla minuter med klassen. Detta blir bra!!

Så, nu fick ni ett långt inlägg, jag lovar att börja blogga mer, har lovat Hannah med! Kram på er.

En tjejkväll som spenderades hos Jessica fredagen innan skolan började. Vi färga håret på Saga och Melinda, det blev skräckfilm och annars njöt vi bara av ledigheten. Awesome!



MINA TANKAR

Jag har stirrat alldeles för länge på den här skärmen, men jag måste få ut ord ur mitt huvud. Det är allt för många tankar där inne, jag mår inte bra av det. Det måste ut. Läs själva, ni bestämmer.

Dagarna går och dem fortsätter att gå. Sekund för sekund, minut för minut, timme för timme. För varenda dag som går så saknar jag dig mindre. Men, mår jag bra av hat? Nej. Det gör nog ingen. Därför har jag lagt ner det, förhoppningsvis ni också. Jag dömer ingen, alla har sina åsikter.

Men, jag tycker också att jag ska få ha en talan i detta. Jag är trött på att gå i andra hand.. Därför bytte jag allt. Mitt sätt att leva för det mesta. Jag har alltid varit tjejen som har älskat varenda minut med sina vänner, att få skratta tills man gråter. Ja, jag har förändrats, men ni glömmer spegelbilden? Har inte ni gjort det, ni lägger ner all er energi på andra, när ni har gjort exakt likadant. Ingen som går på denna jord är perfekt, så även dem tankarna kan vi lägga ner direkt.

I'm smiling, but inside i'm dying. Den meningen stämmer in så bra på mig, på andra. Jag är alltid glad, det är jag säkert, men inte ens ni kunde se hur dåligt jag mådde inombords.

Det där leéndet de flesta tonårstjejer har, fast inombords mår dom skit. De har världens press på sig för att kunna klara skolan, vara bra vänner med alla sina vänner, leva efter andra vänner. Kan ingen se hur de mår inombords?

Jag är trött på hur folk tror att de kan behandla mig, mina vänner. Att vi bara ska gå och ta er skit. Varför skulle jag göra det, när inte ens ni kan ta min skit isånnafall?

Därför är jag glad att jag har mina vänner, mina bästavänner. De förstår mig. De finns med mig, alltid bakom min rygg om något går snett. Jo, jag har bråkat, med de flesta till och med. Men, de har funnits mer för mig här, än vad ni har gjort.

Nu lägger jag ner detta. För, jag är trött på att gå runt och må dåligt när jag kan vara glad istället. 2011, detta är mitt år, det ska bli det bästa året i mitt liv.

Fortsätt du med dina spel mot vänner, hoppas de inser det jag insåg allt för längesen. Hoppas de vaknar upp i början av det istället för i slutet av det, som jag gjorde, för jag var så patetisk så jag blunda för allting.


"Life is a ticket to the greatest show on earth."
Det är så rätt, för just nu vill jag bara leva mitt liv och ingen annans.

Detta är min blogg. Detta är min åsikter.
/Linn

THE END

Då var detta lovet också snart slut. Längtar inte direkt tills imorgon, men ska bli skönt att få träffa alla besties. Annars då så har mitt lov varit väldigt bra, fått nya och oslagsbara minnen med allt för fina vänner. Julen var bra och även nyår som var ännu bättre.

Ser dock inte framemot att vi bara har 6 månader kvar tillsammans, sen splittras vi. Därför tycker jag att vi tar vara på tiden, det kommer gå snabbt. Allt för snabbt.

Nu rundar jag av detta inlägget för att gå och lägga mig i sängen och kolla på O.C. Hoppas ni får en fin kväll, det ska jag försöka ha! KRAM



i am so glad that you are out of my life.

TRUE FRIEND

Matilda Nordahl, cause your amazing, just the way you are.
BVFA♥

- Vad som än händer i framtiden så kommer vi alltid vara vänner!

RSS 2.0