22.34

ska kolla på sex and the city nu, vi hörs imorgon kram.

your out of my life, it cuts me like a knife.



Bilder sen i måndags när jag, sara, felix och sebbe åkte till stranden, var riktigt trevligt och måste göras om. Fast vi tar bussen direkt till borstahusen då, heheh.

Ja sitter iallafall vid datorn nu, känner för att hitta på något imorgon men kan inte komma på något. Stör mig på en speciell person, hur dum i huvudet får man bli? Ja, men personen ska inte förstöra mitt sommarlov, men till en helt annan sak, vädret är riktigt fint och livet leker. Jag har världens bästa vänner, ni är underbara. Får väl uppdatera sen ikväll, hehe, sara slår mig annars, fast jag älskar dig ändå. Kram på er alla och jag hoppas ni har en underbar kväll. :]

where do i belong, cause i know that i'm not home.

Får väl börja blogga igen för sara tjatar på mig, hahah. Men ja, idag vaknade jag vid halv 11 sedan dess har jag varit hos farmor. Nu ska jag kolla tennisen, hörs sen. :)

this innocence is brilliant i hope that it will stay.

Stranden nu med sara, felix och sebbe, nice. :)

like omg baby?


Riktigt grym låt. :)

theres a chance we're taking.


Det finns alltid en vän som står kvar vid ens sida när alla andra sviker en.

Den vännen är du, tvivla aldrig på hur bra du är, för du betyder allt för mig.

Jag har aldrig behövt en vän som jag behöver dig, för utan dig hade jag inte varit något, helt seriöst. Du är så bra vännen, 10 års vänskap, föralltid vänner? Tack för att du finns här, tack för att du är så bra!


och ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv, vad ska jag göra utan dig?

Hemma från örebro, imorse vakna jag och trodde att vi vakna upp i klassrummet på karolinska skolan. Fel hade jag, suger som fan. Nu ska jag kolla film, kram.

i will tell you one time.

Jag är riktigt trött på att du behandlar han som skit.

say what you need to say.

Imorgon åker vi till örebro, i can't wait! :D

this is the way you left me, im not pretending.

Sanna, tro aldrig att du inte är viktig för mig, för det är du. Jag kommer aldrig glömma hur mycket du har stöttat mig, i vintras när mitt liv var skit, då hjälpte du mig. Vi kanske inte är bästavänner men allt jag vet är att du är en äkta vän mot mig, en äkta vän som jag vet ställer upp när mitt liv skiter sig.. Jag ställer upp för dig också, det hoppas jag att du vet. Vi har känt varann i två år, men jag har mer minnen med dig än vad jag har med andra. Det tog ett tag att hitta varandra, men hitta varandra gjorde vi. Kommer du ihåg helsingborg när vi gick vilse, eller väla när vi inte hade någon buss att åka hem med så min pappa fick hämta oss, eller när vi var i svalöv på sveriges nationaldag förra året och det inte gick någon buss hem så vi fick ringa min farmor? Det är nog det vi är bäst på, missa bussar och gå vilse i en stad. Detta är inte ens allt, men bara så du vet att det är viktiga tillfällen för mig, det är minnen jag delar med dig. Jag har svikit dig några gånger och jag är så arg på mig själv att jag ens har gjort det. Sen så är vi nog bäst på att bråka över småsaker, men vi blir alltid vänner igen, och det är så himla bra. När du var här hemma hos mig och du sa "jag känner mig som hemma här" , det är precis det jag vill att du ska göra. Varje gång vi åkte ut till stallet och jag fotade när du red Timya, och du var så glad över att du hade timya som häst. Jag saknar allt, men jag vet att vi kommer få fler och fina minnen tillsammans. Men det jag mest är rädd för att efter 9:an så kommer vi splittras, och just nu kan jag inte se mig själv sitta på en lektion utan dig. Jag vill så hemskt gärna att du ska välja samma som mig, för jag vet inte om jag klarar mig utan dig. Men vad vi absolut inte för göra är att bryta kontakten, för det skulle verkligen knäcka mig.
Du är så viktig för mig & du betyder så underbart mycket för mig.
-Jag älskar dig.

i loved her first.

Kom hem från bästavän för en timme sen ungefär, jag är så glad att jag har dig som vän, jag älskar dig! Igår tillbringades kvällen hos Sebbe med felix och oskar, en massa skratt. Idag var det match, 2-0 till vellinge tyvärr, men jag tycker att vi spela bra! & jag är inte lite taggad tills örebro som är på söndag nejdå. Måste börja välja kläder, tvätta och packa idag och imorgon. På tisdag ska jag bara slappa. Jag gav armbandet till Sara igår också, nästan ett likadant som vi köpte på väla. Sånt "bästavän" armband, var ju tvungen att köpa till henne. Tack för helgen alla, perfekt start på sommarlovet, jag älskar er!

if we were a movie, you'd be the right guy.

Väla idag med en underbar klass, jag, elin, sanna & matilda köpte "bästis" armband. Fint ska det va. :) Nu sitter jag hos sanna och här sover jag inatt, typ sanna ska fixa mitt hår och jag ska fixa hennes. Skolavslutning imorgon, äntligen är dagen här typ, känns konstigt. Deprimerande att det ska regna också, hum.. Kul att vi ska åka buss med våra klänningar och allt, men nu ska jag vara positiv. Jag har köpt ny mobil och sannas hund ViVi är suuuuper söt, men biter en i tårna, HAHAHAHA...? Nu ska jag dra, sanna är nog klar i duschen, men jaja, puss på er. :)

känn ingen sorg för mig göteborg.

7 dagar kvar, en vecka tills örebro. Om jag kunde förklara det med ord så skulle det bli många, jag längtar iaf! & saknar sara gör jag också. :(
_____________________________________________________________________________________
3:8, ven idag var verkligen bäst och tack så mycket för allt. Jag älskar er.

you can let go now, i think im ready.

Jag är så helvetes trött på vissa personer, personer som jag litar på, ni är så falska. Allt jag vet är att jag klara mig utan er, för falska vänner behöver jag inte i mitt liv. Så sjukt glad också att jag slipper er på gymnasiet och nu på högstadiet med. Men just du, du är så jobbig, jag förstår inte ens hur du kan ha vänner.
______________________________________________________________________________________________
Minela, Sanna och Saga gjorde min dag idag, blev tillsagd av Claes också, men det var nicus fel. :(
puss på minela, sanna och saga, jag älskar er ♥♥

i guess there's no point saying this now.

i can't help but think that if you knew how much i needed you.... you would stay.


kärlek till sara gustafsson för att hon aldrig förändrats och alltid finns vid min sida i alla lägen!

why won't you just try again?

I cant breathe
When my heart is broke in two
There's no beat
Without you


when you looked into my eyes you could see the truth.

4,2,2,2!
MINELA SNUTT, JAG ÄLSKAR DIG.

ni är mitt liv.

Svalövs bk f94-97, om jag kunde beskriva er med ord så skulle texten bli lång. Jag älskar er något otroligt mycket, ni betyder allt.
__________________________________________________________________________________________________
Match idag, dock förlust men det gör inte mig något. Vi spelade helt otroligt bra och kämpade ända tills domaren blåste att det var slut. För min del var det en utav mina bästa matcher!
Vet ni vad jag är stolt över? Jo det är att vara en sbk:are, att vara en utav er.
Att domaren var sjukt dålig skiter vi i, vi tar dem hemma.
Örebro om 14 dagar.

RSS 2.0