THE LAST DAYS

Förlåt för dålig uppdateringen. Kan väl berätta vad jag har gjort de senaste dagarna.

I lördags var det otroligt fint väder, åkte in till Lund med ett riktigt härligt gäng. Såg I am number four, bra film det där. Söndag plugga jag mest lite till bildprovet och sen skrev jag lite på bokredovisningen.

Dagarna har väl annars rullat på. Idag var dagen väl helt okej. Umgicks med Matilda efter skolan, finns ingen som är som hon! Elin skulle egentligen med också, men hon stack hem istället, sakna henne såhääär mycket.  

Nu? Idrottsplanering för Sebbe tjatar om det 24/7. Kram på er ♥

GRATTIS ♥

Grattis mamma, jag älskar dig. ♥


ALL TIME LOW ♥

Jag ångrar mig så himla mycket att jag inte köpte konsertbiljetten till All time low i somras. Allting var planerat, fast sen fick jag veta att skolan börja samma dag.
Åh, jag vill se dem, varför åkte jag inte dit?

Man lär sig av sina misstag, förhoppningsvis lärde jag mig av detta.


ALLT KRETSAR KRING DIG

Jag är trött på att leva i en värld där allt kretsar kring dig.
Är något fel, ja, då får vi reda på det, för tydligen är du perfekt?
Du är som jag, en helt vanlig människa.
Men är du dum i huvudet som inte förstår det?
Kunde du inte tänka så långt eller?
Jäkla idiot.

VAD LÄNGTAR DU TILLS?

Ja. Vad längtar jag tills? Hm. Många saker. Men just nu är det Berlin med världens finaste klass om det går som planerat.


13 MARS 2011

Tja. Idag har jag bara pluggat på Kemi:n, väldigt onödigt för jag fattar ändå inget. Ska snacka med Anna imorgon så att hon kan förklara bättre så att jag för en gångs skull kan fatta det.

Mormor kom förbi en sväng innan, lika trevligt som alltid. Jag satt dock mest på rummet och kolla på Solsidan. Jag hoppas att ni har haft en bra dag och fortsätter att ha det. Nu ska jag klicka igång Lipstick jungle, kram.

Sjuan.. Minnen kommer tillbaka.


JAG FREAKING HATAR KEMI

Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi. Kemi.

Har suttit och pluggat nu i lite mer än en timme, jag blir snart illamående.
FML

UTV.SAMTAL

Utvecklingssamtal idag, gick väldigt bra tyckte jag. Slapp NO:n också, dryg lektion men annars så har allting varit toppen idag. Nu ska jag kolla över Schindlers list, så att allt är bra imorgon när jag lämnar in den. Hoppas allt är bra med er. ♥


1.9.2

Kärlek till min underbara klass som jag aldrig någonsin vill lämna, men tråkigt nog så måste jag göra det om tre månader. Ni är underbara, ni är värda guld. Jag tar vara på varenda dag som om det vore den sista. Kärlek ♥


08 MARS

Chill dag idag. Bra lektioner och bra idrottslektion, hej träningsvärk imorgon! Nu tänkte jag sätta mig ner och kolla över engelskan så att jag kan allt, bäst att vara på säkra sidan eller hur.

Annars tänkte jag bara ge en massa kärlek till alla mina fina vänner. ♥



07 MARS 2011

Alltid lika roligt att få höra att jag måste blogga mer på denna bloggen, roligt att veta att folk läser min blogg, folk jag inte trodde. Förresten, tack Camila för att du är en sån otroligt bra lyssnare!

Min dag har väl allmänt varit bra, eller, den har varit helt jäkla bra om jag får uttrycka mig så! Prata med Bitte om lite och sånt, men annars är allt nice. Nationella i Kemi nästa vecka, ugh, hatar det. Men, får plugga på liksom. Blir glad om jag ens får G- på det haha. Efter skolan stanna jag, Elin, Saga och Jessica kvar, som alla måndagar.

Kom hem, satte mig här, lyssna på Jonas Brothers, like always. Annars chillar jag gal1. Hoppas att ni har det awesome!

so true, so fucking true.


WANNABE

Flera års av vänskap. Har allt det varit en lögn? Har jag levt i ett vakuum under sju år? För när jag fick reda på detta var det precis som att jag knäcktes. Det var en sån sak jag tappa andan för i en sekund. En sak jag inte trodde på. En sak jag inte trodde om dig.

Jag kan väl inte direkt skriva ut mina känslor. Det hade bara kommit en massa hatord åt just dig. För vad har jag gjort dig? Vad har jag gjort dig, svara på det? Det enda jag har gjort är att jag har funnits där, alltid, dag och natt, men ändå får jag reda på detta.

Vi hann blinka sen var du en helt ny person, en jag inte känner. Du har blivit en människa som jag aldrig vill veta av. Vart blev den personen av som jag har delat så otroligt många minnen med? Försvann du eller var du en i mängden som har låtsas vara något som de egentligen är.

Sluta lek någon annan, sluta att leka någon jäkla wannabe.

No. Maybe i can't forgive. Maybe i can't forget. Live with it.


RSS 2.0