ATT INTE VÅGA ÄR ATT FÖRLORA SIG SJÄLV

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv. GAH, vet vad jag vill, men vad händer när drömmar inte slår in? Hittar man nya drömmar då?

Iallafall, mitt liv just nu består av Jonas Brothers, vänner och O.C. Minela kommer snart hem, jag är lycklig. Känns som att det var igår att det var över 30 dagar kvar tills hon kom hem. Skolan börjar också snart, skönt, men ändå inte?!?! Aja, kram.

HAPPY BIRTHDAY.

Grattis världens bästa pappa.

jag ger upp du vinner denna patetiska lek.

Jonas Brothers rock my world, världens bästa och underbaraste band, finns inga ord för doom. Ja men iallafall, har busringt saga hela eftermiddagen, haha nolifer, aja, hon älskar mig..? Hoppas vi på iallafall, nuuuuu ska jag kolla Dear John, underbaraste filmen ever?!?! Jadå, jag är rätt hyper också? Känns bra att må bra, känns bra att glömma! PUSS

JOHN MAYER ♥

Vaknade typ nyss, trött som fan. Igår satt jag och kolla på criminal minds, bara jag som trodde att hon skulle dö? Men iallafall så får jag nog mina O.C boxar idag, vadå nice?!?! BÄSTA SERIEN EVEEEER!  Nej nu ska jag fortsätta lyssnar på världens bästa JOHN MAYER, kram. ♥♥♥♥♥♥♥

gah, saknar dig.

Om 9 eller 10 dagar så kommer Minela hem (om jag nu har räknat rätt), hon har nu varit borta i en månad..:( Men ska bli riktigt roligt att träffa henne, jag, sara och minela, det går inte att bli bättre, haha. Har bestämt mig för att glömma dig och njuta av livet istället för att deppa över dig. Hoppas ni har det bra, för det har jaag, puuuuuuuuuuuss.

vad händer nu? vad händer med oss?

Vart står vi? Behöver verkligen veta.

du sa att det alltid skulle vara vi, vänner för livet, vad hände på vägen?

Världens största emo-blogg, ja jag menar min blogg. Fast använder denna bloggen bara till att skriva av mig, tankar. Orka bilddagboken, världens tråkigaste place, typ. Just det, jag är en dålig vän? Jo, det är jag, håller helt klart med, känner du ironin? För om jag är en dålig vän så är du sämre.. Inte för att du har sagt " du är en dålig vän ", men på det sättet du skriver det så förstår jag. Men jag sviker inte dig var och varannan dag, ja, livet är hårt ibland. Men what comes around goes around.

du är en äkta wannabe.

Jag tror att jag börjar bli knäpp? Jag vill att skolan ska börja igen, slipper vissa människor förhoppningsvis, men att träffa alla vänner som man inte träffa under lovet är värt till 100 %. Minela kommer snart hem också, det ska bli riktigt skönt. Minela, jag och sara ska träffas typ ngn dag hon har kommit hem, what to say, jag älskar dom 2. Hahah, nej nu ska jag kolla the o.c. :)

för rätt vad det är så är du inne i "spelet" igen.

Förlåta, det måste vara det svåraste beslutet man gör i sitt liv? Jag är 15 år, har redan hunnit förlåta en massa människor, fast dem sviker mig genast lika snabbt. Vad fan ska jag göra? För jag vet inte..

12.11

Dream as if you have forever, live as if you only have today.

men det kändes så rätt hur kan det då vara fel?

Jag är klar, klar med att bry mig om er, ni är ingenting för mig. Gå och lek som om du vore någon, gå och va en bitch mot mig. Vet du det sorgliga? Det är det enda du är, en bitch. Men jag klarar mig, jag klarar mig utan dig.

jag får liksom ingen ordning på mig själv.

Har börjat förstå att jag vill vara hemma istället för att sticka till någon vän, vet inte varför. Jag är så osäker på alla just nu, vem kan man lita på? Smsa med hannah igår, då skrev hon "lita aldrig på någon helt linn, aldrig". Det värsta att hon har rätt, för jag vet inte vem som finns kvar när alla andra har svikit...? För vänner som sagt sviker lite då och då, ni är ingenting för mig längre. Gah, fan också.

Christina?
Denna "personen", hon ska inte få förstöra ditt liv, så är det bara? Och jag kommer finnas där, natt och dag, varje sekund, bara ett sms ifrån dig. Personen ska inte få såra dig, jag lovar.
Jag älskar dig.

they'll call me freedom just like a wavin flag

När man lägger sig i blir folk skitförbannade, men när man inte lägger sig så blir dom också förbannade, hur fan vill du ha det? Vad ska jag göra, låta detta hända? Det kan jag inte, fast jag kommer inte bry mig om det mer, för du blir ju riktigt arg. Vafan?!? Pallar inte detta, en riktig STOR PUSSS fur dich!!!!!!!!!!

onödigt.

.

times changes everything, life must go on.

Kom just in efter en trevlig och mysig cykelrunda med jennipher, fan vad jag älskar henne. Världens skönaste människa typ, det bästa är att vi bor typ 80 meter ifrån varandra. Har astråkigt nu, vad kan man hitta på? Några förslag? Aja, nu ska jag skaffa ett liv, puss.

jag tänker inte stå här och låtsas vara glad när jag mår dåligt.

rubriken säger allt.

Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Man tror så gott om sina vänner, när det är riktigt bra tänker man aldrig på det som kan hända. Det har hänt mig så många gånger, varför lär jag mig aldrig? Vill jag bara leva i nuet? Nu har jag lärt mig, lärt mig att stå på egna ben, lärt mig att jag kan klara mig utan vissa, även om jag inte vill. Släpper ni min hand, fine, men då har ni släppt den, då kan vi aldrig bli lika tighta. Jag är nog inte så snäll själv, jag är inte perfekt, alla har sina brister, men jag sårar aldrig folk. För om det finns något som jag älskar mest på denna jord så är det mina vänner. Men vad är det för vänner som sviker mig lite då och då? Är det mina vänner, eller vad kallar ni er? Vad ska jag kalla er? "Mina vänner som sviker lite då och då" det låter ju inte så speciellt bra. Vi kanske borde gå "skilda vägar" ett tag, greppa tag i andras händer så får vi se vart vi hamnar? Jag vill helst inte det, men vad har vi för val egentligen? Men om du är ärlig mot dig själv, var det såhär det skulle bli? För isånnafall trodde jag fel om dig och ditt liv, för jag vet att jag inte ville ha det såhär. Vad hände med oss? Vi skulle ju alltid vara bästavänner, alltid vara vi?

Daniella och Sara, kärlek till er.


är jag osynlig eller du glömmer bara mig med vilje?

Igårkväll efter jag hade cyklat med jennipher bad hon mig komma ut, så vi körde moppen ett tag, riktigt trevligt faktiskt. Just varit iväg med familjen, rätt mysigt var det faktiskt, typ en liten utflykt, för vi ska ju inte göra ngt annat i sommar. Men nu ska jag gå ut, bada ikväll tror jag. Försäljare ringer 24/7 mest för att göra det hela lite roligare så svarar jag "kungen här, vem där?", det bästa är när dem brister ut i skratt, haha nolifer. Kram på er.

Du tar mig i andra hand, jag har ju gjort typ allt för dig, men vad fan får jag tillbaka?
IDIOT, hoppas du får ett jäkla bra liv.

i love this place, but it's haunted without you.

Kom just in efter en lång cykelrunda med jennipher, fast vi höll ett rätt bra tempo så det tog bara en halvtimme. Känns skönt att ha en vän som bor så nära, var faktiskt skönt att komma ut och snacka om vad som helst med henne. Hoppas ni har en bra kväll, nu ska jag snart lägga mig i soffan, då blir det sex and the city.. Kram till er alla.

i'm here without you baby, but you still on my lonely mind.

Imorgon blir det stranden med Sara och Danni, myys, har inte träffat någon av dem på skitlänge. 16 dagar kvar tills minela kommer hem, har lovat att jag skulle va med henne den 6 augusti, fan vad jag saknar dig. Varenda dag, har inte pratat med dig på snart en månad, fan vad skönt att du snart är hemma. Nu ska jag snart kolla allsång på skansen annars kanske dejta sängen ett tag, grymt trött. Fast tror att jag kommer somna i soffan, mycket skönare faktiskt, haha. Men nu ska jag försöka skaffa ett liv, fast datorn är egentligen mitt liv, men jaja, nolifer. Kram på er, hoppas ni har en underbar tisdag!

and she won't look at you.

Jag har inte träffat Sara på över 2 veckor, inte bra alls. Men jag älskar henne och det hoppas jag att hon vet, min bästa vän, du är underbar.

Men nu ska jag checka how i met your mother, ha det bra, puss.

i love the way you lie.

Vaknade seeeent idag, men iallafall Sara är hemma, fan vad jag har saknat henne. Igår såg jag Remember Me, heheh nejdå böla inte alls, jo lite. Men nu ska jag vara social på msn, puss.

i need you now.

Hej bloggen, läääängesen jag blogga ju, förlåt för det. Här sitter jag och har just kollat på Dear John, grät gjorde jag också. Vilken film, skitsorglig. Det var likadant när jag,sara och saga såg The last song, hah jag och sara satt och böla, haha. Men ja, har inte gjort någonting idag typ, tråkigt men jag har ändå inget liv. Trött på en massa människor, trött i huvudet, trött på allt kan man väl säga. Men nu ska jag se "Farsan" så att jag kan bli glad igen, ni får ha det bra så uppdaterar jag snart igen. :]

fuck you right back.

Ny msn är på gång så att jag slipper alla falska vänner, skickar sms eller skriver på msn när ni ska lägga till.

när nånting händer och det känns så kallt det enda man ser är mörkrets fall.

Hej bloggen, det jag mena med att det sket sig var att alla blev konstigt, nu måste jag ner till vårdcentralen, sen ortopeden, och allt ja. Tråkigt som fan, men vad gör man? Väntar på att sanna kommer tillbaka till datorn sen ska jag sitta och skriva med henne, känns skönt att ha någon som lyssnar, finns här no matter what. En vän som står ut med en, genom eld och vatten om man kan säga så. Även om jag har bråkat med henne så känns det skönt att vi klarar av allt tillsammans. Likadant med dig Saga, du betyder också grymt mycket, glöm aldrig det. Barndomsvän, du är riktigt underbar.

Annars nu ikväll hade jag bara tänkt sitta vid datorn till 23 tiden, då är det sex and the city, bästa programmet typ. Känns som att jag vill skapa en ny msn, ge ut den till mina riktiga vänner, såna som jag litar på, sen skita i alla andra. Ja, idag är det en sån dag, jag får vara arg, irriterad jag också, eller?
Nej, nu ska jag vara social mot Sanna, vi hörs imorgon, ni får ha det riktigt bra!

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Nej men vad har hänt, linn bloggar ofta, jadå. Pappa ringde in till ortopeden just, så jäkla tråkigt när allt skiter sig. Men jag mår väl lite bättre idag, försöker ha positiva tankar iallafall. Nu ska jag baka kanelbullar, men ja, jag kommer bloggar senare, puss.

you don't even know how it feels.

Sometimes, life brings all it's complications,throws you an unexpected curve ball. And thats what happened to me, about 2 and a half years ago, i was disgnosed with diabetes, we were in the middle of touring, it turned my whole world upside down.. And on the way to the hospital, i made a commiment to myself that i wouldnt let it slow me down AND IM HERE TODAY TO TELL YOU....that it HASNT slowed me down... And i know that there are some of you out there tonight that just need a little help, somebody who justs needs a friend. Dissapointment after dissapointment you've finally had enough. I had one of those days about 6 months ago so i sat down and wrote this song but let me tell you something. Tonight,
tonight this song is for you, this song is for every broken heart, for every lost dream, for every high and for every low Boston Massachusetts THIS SONG IS FOR YOU.
Now what i want you to do right now, is i want you to sing this our, with all your heart, and with all your soul. Brian, join me, Joe, show them what to do with their hands. C'mon, sing with me just like this
But you dont know what you've got till its gone,  sing it out
and you dont know what its like to feel so. loww
and everytime you smile or laugh you glow,
you dont even know.



a little bit longer and i'll be fine.

Vet att jag har använt rubriken tidigare, fast idag stämde den in så himla bra. Åkte ner till vårdcentralen innan idag, blev inte sådär jätteglad, men jag överlever. Så trött på allt, ibland får man lov att hata livet va? Även om det finns folk som har det värre, eller? Jag ska inte klaga, fast det finns vissa dagar man bara vill vara ledsen. Jag saknar Minela också, riktigt mycket, åhh kom hem nu. Såklart när man har blivit nära med en person så ska dem iväg, och Minela kommer hem den 4 augusti, och det är ett bra tag tills dess.
Nu sitter jag här, med jonas brothers i hörlurarna och trevligt folk är online på msn. Ha en bra kväll, jag ska väl försöka ha det. Kram.

got the news today, but they said i have to stay.

Har inte bloggat på ett tag, har varit rätt nere. Vet inte varför men jag har varit trött i huvudet på sistone, fast det är ju sånt som händer. Idag har vi varit lediga i 1 månad, det går för snabbt, snart börjar vi ju skolan, äsch, så får jag inte tänka. Nu ska jag baka något eller göra något som man kan äta, kram. :]

jag har en fin vän.


a little bit longer and i'll be fine.




Ni får säga vad ni vill om dem, men jag älskar dem, världens finaste jonas brothers.

welcome to my life, again.

Trött på människor som tror att dem är bäst, vackrast. Dem tror att dem får all uppmärksamhet, åhh, fuck u. Jag är så himla trött på dig..

()

allt jag vet är att jag klarar mig utan dig.

18.35

Lyssnar på jonas brothers och försöker bli på bra humör, funkar sådär.

has he ever felt like this?

Filmen igår var riktigt dålig! Eller nej den var bra men slutet var riktigt dåligt och jag blev så besviken.. Sen kollade jag lite på ghana- uruguay matchen, var så ledsen för ghanas skull. Sen kollade jag på south park, wild boys sen gick jag faktiskt och la mig. Nu har syster också kommit hem från båstad där hon har varit i en vecka, jaja. Blir ingen strand med ankan och saga idag, dem skulle inte till landskrona, men det är okej. :) Typ tråkar idag tror jag, hoppas ni har det bra. Argentina matchen snart, jag dör om argentina inte vinner. Hörs senare, hoppas alla har en bra lördag!

20.43

Hej bloggen, jag har ätit en god middag just, och nu blir det lite gottis. Ska även slå mig ner i soffan för att börja kolla på fredagsfilmen "in love and war", den verkar så himla bra. Hoppas ni har en underbar fredag, kram till er alla.

Sara, Saga & Angelika, jag älskar er!


and i miss you so much.

Sjuuuuuuuuuuuukt hur mycket man kan sakna sin bästavän, annars hade jag åkt till stranden med henne imorgon, fast det får bli på måndag. Det hade krockat med matchen också.. Jag är tröööött, var uppe astidigt idag sen bar det iväg till farmor och där har jag jobbat hela dagen.. Blir filmen " In love and war " ikväll med en chipspåse, annars ska jag bara ta det lugnt. Ikväll ska det nog kunna bli några lipstick jungle avsnitt också, hoppas ni antecknar, kram.

17.59

Kul att min bästavän bara dissar mig, jajaja, hehehe, nejdå. Imorgon blir det kanske stranden, fast får se om jag följer med, orkar inte, sen vill jag se argentina matchen. Vill att Sara ska komma hem igen, men det blir kanske stranden på måndag med henne, sebbe följer säkert också med då. Holland vann idag, hellre holland än brasilien, fast argentina vinner vm, så är det bara. Nej nu ska jag gå och fixa mat tror jag, hörs ikväll. :)

15.56

Vaknade vid halv 10 tiden imorse, åkte till harald nyborg med mamma och pappa, hade ändå inget att göra. Nu har jag just bakat, eller kakan står i ugnen men ja. Sara åker till ängelsbäck i helgen, där rök mina planer att vara med henne, fast jag ska sola grymt mycket för jag ska bli brunare än henne. Så någon som vill följa med till stranden lördag och söndag? Har typ inget mer att säga och kakan är klar, hörs sen, kram.

RSS 2.0