I'M ONLY ME WHEN I'M WITH YOU

Kom just hem från Sara, vi stack och kolla på killarnas match, 3 pinnar, bra spelat! Efter det så stack vi hem till Sara, kolla på en massa dötråkiga program, och var grymt trötta. Sen blev det en hel del skratt, och prat om äckliga saker, men, vad kan man säga? Humor som humor, haha. Tack för dagen, loveu.


WHERE DREAMS ARE MADE OF


Minela Bilal, rätt cool, nej, menade COOLAST.
HIHI, loveu honey bunny.
ROGER ROGER, VAR FAN ÄR DU?

UPP OCH NER

Okej, skolan är helt jäkla underbara, jag skojar inte. Okej, lektionerna är ju inte så där direkt jätteroliga. Men ändå. Idag på syslöjden så blev jag helt taggad till att söka gymnasium, jag och elin hittade också ett som verkade vara grymt bra. Känns overkligt, men ändå inte. Nej nu ska jag skaffa ett liv, DUDE!

EN KÄNSLA SOM ALDRIG KOMMER FÖRSVINNA

Melinda fick mig just att tänka tillbaka till 6:an. När vi fick lapparna om vem vi hade kommit med, och i vilket arbetslag vi kom i. Jag kom i al3 och sen ser jag att där står " Melinda Thylén och Saga Christiansdotter". Vilken känsla, då var jag riktigt lycklig, då menar jag riktigt lycklig. Kommer aldrig glömma hur glada vi var, hur vi skrek, hur vi sprang runder. Hur kunde jag ha en sån tur att komma i denna klassen, det undrar jag ibland.
1.9.2. V, tack för allt!

DU ÄR MER ÄN BÄST, DU ÄR BÄSTAST.

Jag vill kunna förklara för dig hur bra du är, hur fin du är, både på insidan och utsidan, men det går inte. För du är mer än det, du är inte bra för du är bäst, du är inte fin för du är finast, både på insidan och utsidan. Tvivla aldrig på att du inte duger till, för det är precis det du gör. Om inte andra kan ta det, låt dem gå sin väg då. Du har ändrat mitt liv, på ett bra sätt. Efter alla våra bråk, efter våra tjafs, just nu känns det som att allt har gjort oss starkare tillsammans. "Us against the world, us against them all", var det inte så vi sa? Piff och Puff, vi två. Snälla kan vi göra så att detta är föralltid, kan vi göra så att vi alltid är vänner. Du, jag och melinda, tillsammans oslagbara? M.L.M! Jag hade kunnat fortsätta skriva, fast jag vet inte hur mycket du orkar läsa. Men jag älskar dig, är det något så är jag några mil ifrån dig, ett sms bort eller ett samtal bort. Glöm aldrig, hur bra du är, och glömmer du, så kommer jag påminna dig lika snabbt igen! Iloveu, my other half!

/ Din Piff.

INGEN RUBRIK

M E L I N D A

M A T I L D A

S A G A

K A R O L I N E

C H R I S T I N A


i love u.

I'M HAPPY, SO HAPPY.

Sen i onsdags så har jag varit så glad, så himla glad. Jag vet inte varför, fast allt har blivit super. Jag trodde att skolan skulle bli dötråkig, okej, det var den, men när jag hade matilda vid min sida med hennes torra skämt så blev det ännu bättre. Har löst allt med sanna, inga bråk med någon, gah, allt är så bra!
xoxo

AS WE GO ON, WE REMEMBER, ALL THE TIMES WE HAD TOGETHER.

Jag har försökt undvika den tanken med att vi är 9:or, och detta är vårt sista år. Men idag kunde jag inte undgå den, tänk att om ett år så får jag inte gå med mina fina vänner, tänk om ett år så finns inte vår klass kvar. Jag vill inte tänka på det, men måste ändå. Tänker på den "Graduation" låten, "We will still be friends forever", men blir det så? Jag försöker intala mig det själv, att jag kommer ha kvar mina vänner. Men man säger alltid "Vi måste hålla kontakten", men blir det så? Allt jag vet är att jag klarar mig inte utan er, efter alla bråk, efter alla tjafs så vet jag att vi ändå är riktigt nära varandra. Bara tanken att vi splittras dödar mig inombords. Glöm aldrig hur mycket jag älskar denna klass!
1.9.2 V

O.C

Ikväll ska jag faktiskt sätta mig för att kolla på O.C, det var min grej att göra på sommarlovet, och nu är det slut. Deprimerad, kan inte vara uppe länge. :/ Men hoppas ni får en bra kväll, och till alla al3:or, vi ses imorgon. :)

HMM, NERVÖS?

Skolan börjar imorgon, jag känner mig nervös, fast det är jag inte. Lite sådär små sugen på att börja för att träffa alla underbara igen, men egentligen, varför? Jag som har älskat sommarlovet, riktigt älskat!
Så istället för att skriva världens längsta text om hur bra jag har haft det så skriver jag det på detta viset:
Tack till er alla underbara vänner som har gjort så att mitt sommarlov har blivit underbart. O-F-Ö-R-G-L-Ö-M-L-I-G-T

MOMENTS

Gårdagen, ja det går inte att beskriva hur bra jag mådde. Jag fick spendera en utav mina sista sommarlovs dagar med de bästa. För det är vad ni är, ni är bäst, ni är underbara. Jag mår så bra när jag är med er, för ni är så speciella, så unika, på ert egna sätt. Det blev en massa skratt, lite sura miner och ännu mer skratt. Glöm aldrig att jag älskar er!
xoxo

LOVE.

Just kommit hem från träning med de bästa, stannade kvar till halv 9 för att kolla på killarna. Sen fick jag vissa upp mina talanger, med munnen, hahh. Sbk, jag älskar er så jäkla mycket! Imorgon är det tjejkväll, vadå att man är taggad? Jag är taggad till tusen! Ska dit vid 12, hjälpa melinda lite. Matilda kommer också då, jag och matilda ska duka, låter bra va? ;) Gah, jag är lyckligast just nu. Kärlek till er, alla mina vänner. Ni är så jäkla bra!
xoxo

PROBLEM, JA?

Jag är trög, jag fattar noll.

BEAUTIFUL


Finaste vän, lämna mig aldrig.

WELCOME TO MY LIFE.

Jag vet hur det känns att inte ha några vänner, jag vet hur det känns när alla, exakt alla hatar en. Jag vet hur det känns att vara så osäker på sig själv, så att det är det enda man tänker på. Jag vet hur det känns att vara så trött i huvudet, så trött på allt, så man gick och la sig klockan 5. Jag vet hur det känns att vara så trött på livet, så man struntar i läxor, ja, man struntar i allt. Jag vet precis hur det är, jag har varit där.

Men man ger inte upp för det, man fortsätter att hoppas på att mirakel kommer, och dem kommer alltid. Jag gav aldrig upp, så se vad som hände med mig? 6 månader, ett halvår sedan, nu, ja då är jag nog den lyckligaste människan på denna jord. Har aldrig varit såhär lycklig. Att veta att man har vänner som stöttar en i vått och torrt, ja, det är guldvärt för mig. So, never give up on life.

JAG VILL TILLBAKS.

28 juni 2008, jag vill tillbaka. Mitt livs lyckligaste dag, 2 år sedan.. Dagen då jag fick se det bästa bandet någonsin. Inget slår den dagen, verkligen inget.

LUCKY

Jonas Brothers, John Mayer och Saga har förgyllt min dag idag!

ÄNTLIGEN

Äntligen, äntligen, äntligen, äntligen så är minela hemma! Känns så sjukt bra.

JONAS BROTHERS ♥

Sitter och deppar med jb i lurarna, livechatten fungerar inte. Gråter snart för att jag är så arg, varför ska den inte fungera. När man vill se sina idoler, ja då ska det sluta fungera. Tack och lov så sitter saga och kollar, fotar dem och lyssnar om dem säger något om europa eller sverige. Tack hjärtat, det betyder allt! ♥
Nej, nu ska jag fortsätta lyssna, dem hjälper en igenom allt. Låter säkert fånigt, men det stämmer iallafall. Ska sitta och drömma att dem kommer till Sverige snart också, fast jag tror inte riktigt på det. Men, jonas brothers, all of my heart. ♥

P.S
Saga har skaffat blogg, och den är superduper bra, så det är bäst för er att ni kollar in den.
http://sagachristiansdotter.bloggplatsen.se/


YOUR OUT OF MY LIFE

Out of my life, du, japp! Igårkväll ringde saga mig vid 00.50 sen snacka vi en timme, eller hon snacka jag kolla på O.C och sa mest JA, hehe. Såg avsnittet när Marissa dog, fast jag fick inte gråta för Saga, vad är det för något? Behöver man gråta så gör man det, fast saga hade väl börjat gråta om jag grät. HÄHÄ, men iallafall, hon rota i sin pappas lådor?!? Men sen la vi på, jag kolla återigen på O.C, blev trött, gick och la mig. Mycket intressant kväll va? Tycker jag iallafall. Nej, nu ska jag gå och skaffa ett liv, för jag tror inte att jag har det. Saga ser du detta, ring mig ikväll då igen! XOXO

THE BOTTEN IS NÅDD

Gårdagen blev väl inte som jag hade tänkt mig, men det blev ett par o.c avsnitt, och fällde några tårar när marissa dör, även om jag redan har sett det flera gånger innan. Men sen blev jag riktigt deppig så började kolla på säsong 1 igen. Sen gick jag och la mig, riktigt trött i huvudet.

Egentligen, hur lågt kan man sjunka?!? Hur kan man hålla på såhär, finns det inget i huvudet som säger "nej, jag kanske inte borde göra detta". För det har ju blivit skit, det har ju alla märkt. Men jag fattar inte, ** så blåst, hur fan asså?!? hittar inga ord. Men ska sluta bry mig om dig, och det, för jag får ju bara en massa skit emot mig. Jag har kastat våra bilder, jag har saknat glömt! Äsch, blir trött bara att tänka på det. Nej nu ska jag fortsätta och lyssna på timbuktu.

RSS 2.0