would you cry if you saw me crying?

Jag är nog den lyckligaste just nu, jag har nog allt jag kan önska mig förutom ett städat rum, men det fixas imorgon. Jag har 4 bästavänner som jag älskar mer än något annat, Sanna, Saga, Sara & Christina. Men inlägget idag skriver jag mest till Sanna, mest för att hon måste förstå något, men jag älskar er andra lika mycket! & jag vet att mina andra vänner läser bloggen, såklart älskar jag er också, ni betyder också så sjukt mycket. T.e.x, Daniella, du är den goaste människan, speciellt när du sjunger, Sofije, vår damp tsm kan ingen slå, Minela, du är söötast!! Ja, listan kan bli lång.
Alla mina vänner är värdefulla.
_____________________________________________________________________________________________________
Sanna, du vet själv hur det har varit på sistone, äntligen går det uppåt, men tid tog det. Men jag tror att vår vänskap är som andras, jag menar att det är så att vi kommer också bråka. Det hade varit onormalt om vi inte hade gjort det. Kommer du ihåg detta pratet vi hade om bästavänner och det? Jag gör det iallafall, och jag vet inte vad du tror eller tycker, men jag tar dig som min bästavän, för det är du. För varje dag som jag spenderar med dig gör mig glad, du gör mig lycklig, hur konstigt det än låter. Jag menar, våra minnen är speciella, hur vi ens kan gå vilse i helsingborg & hur många bussar vi har missat. Kommer du ihåg när vi hade ett eget språk, dock så kunde vi bara 2 ord. Du ska bara veta hur glad jag är att jag valde tyska istället för spanska, annars hade jag inte kommit i al3. Du har hjälpt genom så mycket, du vet hur dåligt jag mådde för 3 månader sen ungefär, p.g.a dig så klara jag det, för du stötta mig varenda dag. Du är älskad av många, lite extra av kenan säkert, men du är älskad av mig också, du får gärna ta mig som en vanlig vän eller ja du förstår, men jag älskar dig. Du är en utav de finaste människorna på jorden.

Kommentarer
Postat av: sanna

du är en av dom få som jag lever för iallafall. jag vill aldrig gå vidare ett steg utan dig igen, för jag behöver ditt stöd hela tiden. du gör mig stark. jag älskar dig. <3

2010-05-07 @ 20:58:23
URL: http://sssolofsson.blogg.se/
Postat av: minela

du är sötast linn!<3

2010-05-07 @ 21:33:52
URL: http://..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0